Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Recept - Dryck

Green Tea Cooler

Blanda gin och te! Här kommer tips på en ny drink som du förmodligen aldrig har smakat förut. Premiumgin tillsammans med gott kvalitets-te. Beefeater 24 är till bredden fylld av örter och växter som passar perfekt för den här typen av cocktails. Testa själv!

Green tea cooler.jpg
37 cl Beefeater 24
18 cl Sencha-te
18 cl Mint-te
15 cl Limejuice
115 g Demerara råsocker
Riven muskötnöt
Is

INSTRUKTIONER

Steg 1

Brygg båda teerna och låt de svalna något och häll dem därefter i en kyld tekanna. Fyll på med socker och rör till att det är upplöst, lägg i rikligt med is.

Steg 2

Häll sedan i Beefeater 24 och limejuicen. Ställ in tekannan i kylen, 1 timme innan servering. Servera Green Tea Cooler i isfyllda Old Fashioned glas. Garnera med färskriven muskot.