Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Tips - Event

Affordable Art Fair

Konceptet är enkelt, men ändå unikt: en inspirerande och vänlig atmosfär där du kan hitta tusentals originalmålningar, grafik, skulptur och fotografi – allt under ett tak och allt mellan 500 och 50 000 kronor. Unga, nya konstnärer hänger vid sidan av välkända namn. På Affordable Art Fair är alla konstverk prismärkta för att du lätt ska hitta vad som passar din budget.

Campo Viejo - Art of Rioja

I de vackra mässlokalerna på Nacka Strandmässan i Stockholm gick årets upplaga av stapeln den 13-16 oktober. Årets tema var Konst, Cava & Korv. Som sponsorer fanns givetvis Campo Viejo på plats med en härlig bar där man kunde njuta av ett glas spanskt vin.

Absolut Art

Man kunde även hitta Absolut Art på plats, både som utställare av konst men även med en inredninglounge som hjälpte spekulanterna att visualisera sina konstverk i hemmamiljö.
För ibland kan det ju vara svårt att veta om ett verk skulle passa över soffan eller hur det ser ut mot en helt tom väg.  Eller hur det ser ut tillsammans med den där tapeten man just satt upp.

#FollowYourArt

Mässan var som vanligt avspänd och rolig – en helt perfekt plats för att utforska, lära sig om och köpa tavlor, skulpturer, foto och litografier – allt för priser mellan 500 och 50,000 kronor.

Håll gärna utkik på Affordable Art Fair för att hålla dig uppdaterad om kommande event! 

Inspiration

Tips - Event

Prata Om Alkohol

Läs mer

Tips - Event

Vatten - världens viktigaste dryck!

Absolut Elyx förenar lyx med ett högre syfte. Utifrån ett starkt engagemang för integritet, kreativitet och hållbarhet så har Absolut Elyx inlett ett samarbete med Water For People. Syftet är öka tillgången av rent vatten, till över 100.000 människor världen över.

Läs mer

Tips - Event

Responsible Party främjar måttfullhet

Läs mer

Tips - Event

Psst Events

Läs mer