Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Vodka

Absolut Peppar

Absolut Peppar lanserades 1986 och var den första smaksatta vodkan i Absolut Vodka-familjen. Den produceras, precis som alla medlemmar av Absolut Vodka-familjen, i Åhus. Absolut Peppar är gjord endast av naturliga råvaror. Inget socker är tillsatt.

 • Doft

  Aromatisk, komplex och kryddig.

 • Smak

  Smak från olika pepparfrukter, bland annat grön jalapeño-peppar.

 • Land

  Sverige

 • Region

  Skåne

 • Alkoholhalt

  40 %

Volymer

Art. Nr 80237

Volym 500 ml

Pris 182 kr

Absolut Peppar är aromatisk, komplex och kryddig. Pepparsmaken är en kombination av de kryddiga ingredienserna i paprika och jalapeño.

Vodka är en av ingredienserna i den populära drinken Bloody Mary. På 80-talet fanns det till och med speciella ”Bloody Mary-barer” i Boston och New York. Absolut Peppar utvecklades som bas för denna drink. Absolut Pepparär den första smaksatta vodkan i världen på den internationella marknaden.

Namnet, Absolut Peppar, beskriver smaken och kan tolkas på många olika språk, samtidigt som man återspeglar det svenska ursprunget.

Absolut Peppar-flaskan är gjord av klart glas. Namnet är skrivet i svart och rött för att understryka kryddigheten i smaken.

Absolut Peppar används först och främst som en bas i drinkar och som shots. Absolut Peppar kan också avnjutas på nya spännande sätt, t.ex. blandad med mixade jordgubbar.

Absolut Peppar finns i Systembolagets Beställningssortiment och kan beställas i butik eller på systembolaget.se

www.absolut.com/se

Transform Today

Inspiration

Recept - Dryck

Absolut JAG

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Martini

Om bara några år fyller Martini-drinken 150 år. Under årens lopp har förhållandet mellan sprit och dry vermouth förändrats - från lika delar till 9-1 som det ser ut idag. Från början gjordes drinken med gin men Absolut Vodka tillför en renare smak. Bakom varje flaska Absolut finns en mer än 400-årig tradition. Allt började 1879 när entreprenören och legenden Lars Olsson Smith, även känd som ”Brännvinskungen”, introducerade Absolut Rent Brännvin, föregångaren till dagens Absolut Vodka. Det är han som är avbildad på Absolut flaskans medaljong.

Läs mer

Recept - Dryck

Absolut Raspberri Slush

Läs mer