Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Altos Reposado cropped_2.jpg

Tequila

Olmeca Altos Reposado

Agaven odlas i bergsområdet Los Altos som utgör en del av tequilaregionen Jalisco. Los Altos är berömt för sitt idealiska mikroklimat med mineralrika, röda jordar.

 • Doft

  Söt, fruktig och frisk citrus, kompletterad med kokta Agave, vanilj och toner av trä.

 • Smak

  Fyllig med smak av citron och med en robust men ändå trevlig kropp, med Agave, vanilj och smaker. Träfatskaraktär.

 • Land

  Mexiko

 • Alkoholhalt

  38 %

Volymer

Art. Nr 86089

Volym 700 ml

Pris 299 kr

Agaveplantan odlas i 7-8 år innan den är mogen att skördas. Därefter kokas plantan innan den krossas i kvarnar för att frigöra den söta Agavejuicen. Vatten och kontrollerad jäst tillsätts och jäsningen tar ca 3 dagar.

Olmeca är en äkta Pot Still Tequila.

Olmeca Altos Reposado finns i Systembolagets Beställningssortiment och du kan beställa den i butik eller på systembolaget.se

www.olmecatequila.com

Olmeca Tequilas - Produced in the heart of Los Altos.

Inspiration

Recept - Dryck

Tommy's Margarita

Den här drinken är skapad av tequilaexperten Julio Bermejo på Tommy’s Mexican Restaurant i San Francisco. Det här är en utsökt variant på den klassiska drinken Margarita med en smak av agave. Om du vill ha en ännu bättre smakupplevelse kan du byta Olmeca Blanco Tequila till Olmeca Altos 100% agave.

Läs mer