Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
Pepino Cactus _6873

Vin

Pepino Cactus

Pepino är en serie spännande fruktviner perfekta för 2000-talets trend mot naturliga produkter med måttlig alkoholhalt. Pepino Cactus är den första produkten i serien tillgänglig i Sverige. Pepino Cactus är smaksatt med juice från fikonkaktusen, vilket ger en mycket uppfriskande smak som påminner om päron.

 • Färg

  Ljust grön.

 • Doft

  Doft av päron.

 • Smak

  Mild söt smak av kaktus och päron.

 • Land

  Danmark

 • Alkoholhalt

  14.5%

Volymer

Art. Nr 8508

Volym 700 ml

Pris 87 kr

Det finns många sätt av njuta Pepino Cactus: Väl kyld, med is eller med din favorit mixer. Prova också att tillsätta mousserande vin eller tonic, en populär aperitif i flera länder. För de som söker en uppfriskande och informell drink är Pepino det naturliga valet.

Pepino Cactus på Systembolaget

"Respect for the Roots and History of a Brand is Decisive"