Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
PreviewLarge-353107.png
; ; ;
Sötma
; ; ;
Fyllighet
; ; ;
Fruktsyra
Fisk & skaldjur
Fågel
Vegetariskt

Vin > Rosé

Jacob's Creek Le Petit Rosé

99 kr,
art.nr. 6399

Jacob's Creek Le Petit Rosé är ett rosévin gjort i fransk stil tillverkat på australiensiska druvor. Le Petit Rosé är ett elegant, friskt vin med toner av tranbär och körsbär som passar perfekt till sommarens goda middag och lättsamma mingel.

 • Land/Region

  Australien/South Eastern Australia

 • Producent

  Jacob's Creek Wines

 • Alkoholhalt

  12.4 %

 • Årgång

  2018

 • Druva

  Pinot noir, grenache, mataro

 • Doft

  Aromatisk doft av röda bär och kryddor.

 • Smak

  Frisk, elegant smak av tranbär och körsbär med mjuk avslutning.

 • Passar till

  Apéritif eller till fisk- och kycklingrätter.

Jacob's Creek Le Petit Rosé är ett elegant och modernt rosévin som visar att inte endast Provence kan erbjuda läckra roséviner. Druvorna hanteras varsamt för att sedan kalljäsas för sig, för att erhålla de eleganta aromerna från varje druvsort.

Jacobs Creek ™ är ett av Australiens ledande globala vinvarumärken, som erbjuder kvalitetsviner med stort ursprungstypiskt uttryck. Varumärket lanserades 1976 och är uppkallad efter den plats där Johann Gramp planterade sina första vinstockar vid sidan av strömmen Jakob’s Creek 1847. Johann Gramp grundade Barossa Valleys första kommersiella vingård, Gramp & Sons med en historia som går tillbaka över 160 år. Vinerna är tillverkade med stor omsorg och har fått över 7000 utmärkelser under de senaste 30 åren.