Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Miltonduff 15 years old

I höst gör Miltonduff solokarriär. Miltonduffdestilleriet är en av grundpelarna i Ballantine’s berömda blend. Nu presenteras den för första gången som officiell Single Malt-buteljering.

 • Doft

  Blommig och fruktig.

 • Smak

  Blommig med en subtil kanel- och lakritston, mycket mjuk med en lång, varm och något kryddig finish.

 • Land

  Skottland

 • Region

  Speyside

 • Alkoholhalt

  40 %

Volymer

Art. Nr 86195

Volym 700 ml

Pris 449 kr

Ballantine’s har tillverkat klassiska och prisvinnande blends i över 190 år, men presenterar nu en jättenyhet i whiskyvärlden då man för första gången lanserar en officiell Single Malt från Miltonduff för den globala marknaden. I höst får därmed svenska whiskyälskare möjlighet att testa Single Malt från detta destilleri som länge tillverkat maltwhisky i det dolda.

En unik whisky, lagrad under minst 15 år, som präglas av den långa traditionen av fantastisk Single Malt från Speyside i nordöstra Skottland.

- Vi är grymt glada över att äntligen kunna erbjuda de sällsynta dropparna från Miltonduff i en officiell Single Malt-buteljering. En riktigt spännande lansering som vi ser fram emot att presentera för alla svenska whiskyälskare i höst, säger Olof Noréus, Whisky Brand Ambassador, Pernod Ricard Sweden.

"Créateurs de Convivialité"