Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en
1024x512_header_campo_viejo_header1.jpg

Campo Viejo

Campo Viejo är pionjären bland spanska vinmakare i Rioja.

512x256_logo_campo_viejo.gif

Campo Viejo

"Piooneers of Rioja"

Campo Viejo - spansk marknadsledare

Vinvarumärket Campo Viejo ligger belägen i Spaniens berömda vinregion Rioja och är känd för sina livliga och uttrycksfulla viner. Vinerna är toppsäljande i sin kategori och nummer ett när det kommer till spanska premiumviner. Campo Viejo ingår i Pernod Ricard Bodegas, Spaniens största vinproducent.

Campo Viejo - klimatneutralt vineri

Campo Veijo är ett unikt varumärke utifrån många aspekter; dels är det världens första klimatneutrala vineri, dels leds det av en kvinna, Elena Adell. Campo Viejos vineri ligger nära Logroño, ”huvudstaden” i Rioja. 2001 invigdes detta moderna klimatsmarta vineri med utsikt över floden Ebro. Här används den senaste teknologin i vinvärlden utan att för den skull göra avkall på den traditionella vinframställningen som använts i distriktet under lång tid. Byggnaden ligger delvis under jord för att på så sätt få idealiska förutsättningar för att producera och lagra vin.

Hitta ditt favoritvin!

www.campoviejo.com