Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.se innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

pernod-logo
sv en

Martell Konjak

Martell är det äldsta av de stora konjakshusen.

512x256_logo_martell.jpg

Martell

”Passion for Excellence”

Martell - konjak med anor

Martell grundades 1715 och är nu över 300 år gammalt! Huset Martell grundlades när Art de Vivre hade sin höjdpunkt – den franska ”levnadskonst” som låter kunskap, kreativitet och substans genomsyra livets alla delar. Ända sedan 1715 har huset Martell ingjutit denna livsfilosofi i sitt hantverk av konjak och gjort varje ögonblick till extraordinär njutning.

Martell - skapad med passion

Jean Martell började sin karriär som diversehandlare 1715 där konjak ingick i sortimentet. Han gifte sig två gånger, med kvinnor ur konjaksfamiljer, och kom på så sätt ytterligare in i konjakshandeln. Efter fem år hade Jean Martell lyckats så bra att han exporterade 40 000 fat årligen. Företagets leds idag av åttonde generationen Martell.

Hitta din favoritkonjak!

www.martell.com

Inspiration

Recept - Dryck

Martell Toasted Lemon

Läs mer

Recept - Dryck

Martell Floral Cherry

Den här sofistikerade drinken har en trevlig fruktighet och en hint av eukalyptus. Drinken har en antydan av syrlighet som fungerar utmärkt tillsammans med den bittra sötma som Martell VSOP har och framhäver de blommiga kvalitéerna samtidigt som eukalyptus ger drinken friskhet. Martell VSOP har en eldig doft med inslag av kanel, vanilj, brunt socker, ekfat med peppriga nyanser. Den har en fruktig, rik och kraftfull smak med eldig avslutning.

Läs mer