Är du 25 år eller äldre?

Pernod-ricard-sweden.com innehåller information om alkoholhaltig dryck och riktar sig till dig som fyllt 25 år. Dela inte vår information till minderåriga.

Genom att fortsätta godkänner du också våra användarvillkor, vår sekretesspolicy (Privacy Policy) och cookie policy.

Denna hemsida ägs av Pernod Ricard Sweden, Marieviksvägen 19a, Stockholm. Hemsidan får bara besökas av personer som är 25 år eller äldre. Pernod Ricard Sweden uppmuntrar alla besökare att njuta av våra produkter på ett ansvarsfullt sätt. 

Läs mer på drinkwise.se

pernod-logo
sv en
1024x512_header_unvined_header1.jpg

Alkoholfritt – där trend blir tradition

Allt fler människor väljer alkoholfria drycker till middag och fest, och efterfrågan när det gäller spännande och oväntade alternativ till alkoholhaltiga drycker ökar. Trenden att vilja dricka både smart och gott är här för att stanna, menar många.

Att vara festlig idag innebär inte att alkohol behöver finnas med i bilden. Det allmänna intresset för alkoholfria drycker växer hela tiden och det gör att också att utbudet av nya och fräscha alkoholfria alternativ utvecklas och breddas. Oavsett om man dricker alkoholfritt hela kvällen eller vill varva starkare drycker med något svagare, ska de alkoholfria alternativen smaka minst lika gott som det alkoholhaltiga. Även alkohofritt kan bjuda på fantastiska smakupplevelser och associationer som för oss till andra platser och plockar fram minnen vi glömt bort.

Vin och sprit – utan alkohol

På Pernod Ricard vill vi värna om de tillfällen då man väljer bort alkohol. Genom att erbjuda goda alkoholfria viner och klassiska cocktail-baser med en twist, hoppas vi kunna inspirera till nytänkande och innovativa menyer. Varför inte servera en alkoholfri Gin och Tonic som aperitif, ett alkoholfritt vitt vin till fiskrätten och en vacker cocktail utan alkohol till efterrätten?

Vi arbetar med den långsiktigt hållbara producenten UnVined av Jacob’s Creek för alkoholfritt vin. Genom att producera vinet som vanligt och sedan varsamt avlägsna alkoholen i slutfasen av vinframställningen, lyckas man bevara vinets stil och struktur. UnVined erbjuder något för alla smaker och i sortimentet hittar vi både rött, vitt, rosé och mousserande.

Om andan faller på och du är sugen på något ännu friskare, representerar Pernod Ricard även Ceder’s alt-gin – en alkoholfri gin som (förutom just alkoholen) produceras på samma sätt och därmed innehåller alla de klassiska gin-smaker som vi känner igen och älskar. Det har aldrig förr varit lättare att göra en välsmakande drink med en alkoholfri bas.

Hitta din alkoholfria favorit!